British flag
Menu
Dr. Popovič: Pamätám si na jednu pani, ktorá absolvovala transplantáciu vlasov bez anestézy

Dr. Popovič: Pamätám si na jednu pani, ktorá absolvovala transplantáciu vlasov bez anestézy

Vstup do sveta transplantácie vlasov je často výsledkom kombinácie náhod a zanietenia. Taký bol príbeh Doktora Jána Popoviča, zakladateľa a vedúceho lekára Inštitútu Dr. Popoviča, ktorý sa stal významným symbolom pre excelentnú kvalitu a profesionálny prístup k transplantácii vlasov na Slovensku.

Doktor Popovič nám poskytol vzrušujúci pohľad do sveta transplantácie vlasov na Slovensku. Jeho záväzok k vynikajúcej kvalite a profesionálnemu prístupu je zrejmý vo všetkých jeho odpovediach a skúsenostiach. Ak hľadáte spoľahlivého partnera pre svoju cestu k obnoveniu vlasov, neváhajte kontaktovať tím Dr. Popoviča.

 

 

Ako ste sa dostali k transplantovaniu vlasov?

Bola to viac-menej náhoda. Oslovila ma zahraničná klinika s ponukou hlavného chirurga jej zastúpenia na Slovensku. Táto príležitosť ma ihneď oslovila a išiel som do toho naplno. Odvtedy ubehlo už viac ako 10 rokov a transplantácia vlasov sa stala mojou súčasťou.

 

Koľko približne ročne spravíte zákrokov?

Snažíme sa pracovať nepretržite. Aj keď je to niekedy náročné a každý občas potrebuje pauzu, ale vďaka tomu, že našu prácu milujeme, snažíme sa každý deň skrášliť minimálne jedného pacienta či pacientku. Keď je zákrok menší, niekedy sa nám podarí vykonať zákrok až u dvoch pacientov.

 

Koľko štepov je možné spraviť počas zákroku?

Počet štepov, ktorý je môžné implantovať u jednotlivého pacienta má jediný limit a síce stav jeho darcovskej zóny.

 

Podľa čoho sa vypočítava cena jedného štepu?

Cenu jedného štepu určuje viac kritérií. Napríklad či pacienta striháme dohola alebo vykonáme transplantáciu vlasov bez ich strihania, akú kvalitu majú štepy a podobne.

 

Mali ste nejaký zážitok, ktorý vám počas transplantácie vlasov utkvel v pamäti?

Spomínam si na jednu pani, ktorá odmietla anestézu a zákrok sme vykonali “za živa”. Doteraz nerozumiem, ako sa to dalo zvládnuť, ale je to viac ako obdivuhodné.

 

Inštitút Dr. Popoviča sa teší z možnosti prinášať špičkovú starostlivosť a inovatívne riešenia v oblasti transplantácie vlasov. Ak hľadáte spoľahlivého partnera na svojej ceste k obnoveniu vlasov, neváhajte nás kontaktovať. Naša vášeň pre kvalitu a výsledky sa odráža vo všetkých aspektoch našej práce.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Transplantácia vlasov, transplantácia vlasov Bratislava, nastrelovanie vlasov, implantácia vlasov, implantácia obočia, transplantácia obočia, transplantácia brady